Hoe bereik jij jouw gasten?

Terwijl alle gasten met enthousiasme de feestdagen aan het afwachten zijn, blijft de horeca nog steeds gesloten. Omdat je als ondernemer niet stil kan blijven zitten en COVID-19 een groot effect heeft op deze branche hebben wij tips voor hoe jij jouw gasten nog steeds kunt bereiken.

 
 

TIP 1: ZET JE PRODUCTEN ONLINE

De lockdown heeft het de online verkoop laten groeien. Steeds meer consumenten kopen online en dit kunnen ook je gasten zijn. Wanneer je jouw bieren online zet en verkoopt, kan je naast je gasten bereiken ook extra inkomsten realiseren.

Scover maakt het voor ondernemers mogelijk om hun bieren online te zetten, waardoor deze voor alle app-gebruikers zichtbaar zijn!

 

TIP 2: AFHALEN & BEZORGEN

De nieuwe regels laten ter plekke eten en drinken niet meer toe. Dit betekend echter niet dat je geen producten meer mag of kan verkopen. Bij afhalen en bezorgen heb je geen coronatoegangsbewijs nodig, maar moet je je wel houden aan de basisregels en geldt dit alleen voor de reguliere openingstijden!

 

TIP 3: VERZORG EEN BIERPROEVERIJ OP LOCATIE

Ga samen met jouw gasten bieren ontdekken met bijhorende hapjes. Het is niet moeilijk om een bierproeverij bij iemand thuis te organiseren, kijk hier hoe je dit kan doen. Naast de mogelijkheid om bieren uit je assortiment te kunnen verkopen, is er ook de mogelijkheid om hapjes te verzorgen!

 

TIP 4: CREËER EEN SLIM MENU

Wanneer je niet veel winst meer maakt is het slim om een menu te hebben die je hierbij kan helpen. Kies bijvoorbeeld voor een kleinere menukaart en probeer vaker dezelfde ingrediënten terug te laten komen. Ook is het slim om een goede selectie aan speciaalbieren te maken!

 

TIP 5: BLIJF ONLINE ACTIEF

Dit is de huidige plek om contact te blijven houden met jouw gasten. Wanneer je een online platform, nieuwsbrieven of social media toepast kan jij jouw gasten constant in contact brengen!

Vorige
Vorige

Maatregelen en lockdown, wat nu?

Volgende
Volgende

Speciaalbieren die in 2022 op je kaart moeten!