Dé foodtrends van dit najaar gepaard met speciaal bier
Onlangs is deze week het artikel van Misset Horeca gepubliceerd: ‘’10 foodtrends voor het najaar: van insectenburger tot duurzame rijst’’. Nu hebben de biersommeliers van Scover een aantal speciaal bieren uitgezocht die heerlijk te combineren zijn met een aantal van deze foodtrends.
Het artikel van Misset Horeca lees je hier
Foodpairing
Al eerder zijn artikelen geschreven met betrekking tot het eten van gerechten samen met een speciaal bier. Scover combineert bieren met bepaalde gerechten zodat deze twee elkaar versterken. Zo wordt er op vijf basissmaken gelet: zoet, zout, zuur, bitter en umami. Een succesvolle foodpairing zorgt ervoor dat er een balans is binnen deze basissmaken.
Ben je van plan om één van deze foodtrends uit te proberen in jouw zaak? Vergeet dan zeker niet bijpassende bieren op de bierkaart toe te voegen!
Benieuwd naar welke bieren passen bij veelvoorkomende gerechten? Klik dan hier voor het artikel!